Alfred van Loo

Functie

  • Planner

Alfred is onze planner! Als klant bestaat er een grote kans dat je hem ooit aan de lijn hebt gehad. Hij regelt afspraken, faciliteert alle service aanvragen, leveringen en weet goed wat er zowel intern als extern speelt. Hij is de spil van AW Materieel, kunnen we wel zeggen!

Zijn huidige werkzaamheden liggen hem gelukkig uitstekend! Hij heeft een leuk team met fijne collega’s en hij kan zijn ei volledig in de functie kwijt. Daarnaast had hij al veel kennis van de reinigingswereld: hij programmeerde voorheen besturingssystemen en was tekenaar. Deze kennis uit de praktijk is een grote bonus voor zijn huidige functie.

Alfred is kritisch en heeft hoge verwachtingen van het team. Hij snapt best dat dat soms wel eens vervelend kan zijn, maar hij wil het niveau gewoonweg steeds iets hoger hebben en gelooft er ècht in dat het team dat kan! Hij is heel vooruitstrevend en kan het waarderen dat iedereen zo open is en kan zijn naar elkaar. Ook is hij enorm trots op datgene wat het team aan kwaliteit kan afleveren!

Meer weten over AW en haar producten?
Neem dan gerust eens contact op met Alfred: alfred@awmaterieel.nl