Sipke Bakker

Functie

  • Stagiair 3e jaars MBO Mobiele Techniek

Sipke loopt al voor de 2e keer stage bij AW Materieel. Hij is 18 jaar en leerling van het Friesland College te Heerenveen. Hij behoort tot de 1ste lichting studenten van de nieuwe opleiding Specialist Mobiele Techniek. Toen we Sipke leerden kennen was hij 16, en kwam hij voor zijn 1ste jaars stage.

De huidige stage duurt 20 weken, en de tijd is voorbijgevlogen! Sipke heeft het erg naar zijn zin bij AW Materieel, omdat hij zelfstandig projecten mag doen, storingen zoekt, vuilniswagens repareert, last en alle verder voorkomende werkzaamheden doet. Hij is echt onderdeel van het team.

Na deze stage gaat hij samen met een klasgenoot op avontuur; ze gaan 10 weken naar Afrika, om les te geven aan technische studenten in Senegal. Dit geheel belangeloos, en de bedoeling is dat hun auto daar blijft. Daarna nog 1 jaar school, waarbij de stage in het 4e jaar bij een ander bedrijf gelopen wordt.

Van beide kanten is de stage echter zo goed bevallen dat Sipke nog geregeld voor vakantiewerk, of gewoon voor de gezelligheid aankomt. En de aanbieding om te komen praten over een functie binnen AW na zijn studie heeft Sipke al op zak.

Interesse in een technische stage / afstudeerplek bij AW?
Neem dan gerust eens contact op met Alfred (service/reparatie werkplaats AW Materieel): alfred@awmaterieel.nl  Yorick (nieuwbouw werkplaats AW Machinery): yorick@awmachinery.nl
of Jan Jaap (engineering AW Machinery): janjaap@awmachinery.nl

Voor een niet technische stage of afstudeeropdracht kun je contact opnemen met Denise: denise@awmaterieel.nl

En wil je gewoon eens komen kijken of AW bij je past?
Van harte welkom!