Promotie activiteiten

Ons wagenpark en onze logo’s worden geregeld ook voor andere doeleinden gebruikt… ¬†ūüėČ

Klik op de foto voor het sponsor filmpje

Sponsoring Elburger SC VR1

Schoolbezoek met medewerking van de HVC

Dinsdag 16 juni 2015 zijn we met onze vuilniswagen op de school van onze kinderen geweest. Met de geweldige hulp van Bertus en Fred van de HVC hebben de kinderen in en om de auto alles mogen proberen en bekijken. Hartelijk dank mannen!

Klik op de foto voor het sponsor filmpje

Afval inzamelen voor het goede doel

Op 25 september 2014 heeft onze collega Marcel een hele dag in Amsterdam en Den Haag vuilnis ingezameld bij bekende Nederlanders om het Cheetah Fund te ondersteunen.

1% Club lanceerde het Cheetah Fund,¬†een grootschalige crowdfunding campagne waarmee ze 100 Afrikaanse pioniers in staat willen stellen idee√ęn voor een schoner, veiliger en socialer Afrika te realiseren.¬†De lancering startte met twee toffe fundraise acties van Rapper Sef en presentatrice Evelien Bosch. Zij hebben zich de hele dag ingezet om geld op te halen voor de projecten van pioniers Ibrahim uit Marokko en Gildo uit¬†Mozambique.

Evelien Bosch ging met Marcel en onze vuilniswagen vroeg op pad om afval op te halen bij bekend NL. Hiermee vroeg zij aandacht voor het afvalprobleem in Mozambique. Het afval van Dennis Weening, Sascha Visser en Nynke van het Klokhuis werd aan het eind van de dag naar Orgaworld gebracht waar dit netjes werd verwerkt tot compost. Met haar actie haalde zij geld op voor Gildo en zijn organisatie dat compost maakt van het afval uit de stad Maputo.

Truckrun ‘De Joon’ Lelystad

Zaterdag 4 oktober 2013 heeft onze chauffeur Klaas meegereden met de Truckrun in Lelystad. Voor de 12e keer konden jongeren met een beperking meerijden met een grote groep vrachtwagens door Flevoland.

Shirt sponsor Basketbalteam Ceres Emmeloord

Filmopnames ‘De Keet’

In Eesveen zijn in september 2013 filmopnames gemaakt voor een nieuwe serie “De Keet” van Omroep Friesland. Onze vuilniswagen figureerde daarin, evenals Klaas, onze chaffeur. Eind dat jaar¬†kwam de serie op tv.

Dieet-Team

In het voorjaar van 2008 hebben we een wagen bestickerd als de auto van the A-Team (Amerikaanse televisieserie) en daarmee meegewerkt aan een reclamecampagne van the Weight Watchers in Amsterdam: Dieet-Team.

Onze achterlader komt voor in de clip van de Drentse band Mooi Wark, Warkende Helden. Bekijk hier het resultaat!