Ons team

Hoe het begon…

Met zijn achtergrond in de reinigingswereld, zag Gert-Jan dat er behoefte was aan nieuwe reinigingsvoertuigen voor de verhuur. Om op deze vraag in te spelen is hij in 2005, samen met Denise vanuit huis gestart met een verhuurbedrijf, AW Materieel. Eerst met een vloot van 3 vuilniswagens, maar de vloot breidde zich steeds verder uit, tot het huidige wagenpark van 47 voertuigen.
Lees verder »
Hinko is onze monteur en daarmee ook een visitekaartje van ons bedrijf! Hij is bij AW Materieel terecht gekomen doordat hij een nieuwe werkplek zocht: een werkplek met een goede werksfeer én dichter bij huis. Al zoekende kwam hij terecht op de website van AW. Dit gaf hem een goede indruk, het leek hem interessant! Toen eenmaal het contact was gelegd en de verwachtingen kloppend waren, maakte hij de overstap.
Lees verder »
Erik werkt in zijn functie als engineer nauw samen met Francois. In het nieuwe kantoor van de engineering, met mooi uitzicht op de Machinery werkplaats, lopen de monteurs, lassers en andere collega's graag binnen om even te checken of ze op het goede spoor zijn, of om nieuwe ideeën te bespreken. Andersom is een rondje door de werkplaats ook snel gemaakt.
Lees verder »
Sjors is al jaren onze gewaardeerde, gepensioneerde chauffeur. Eerst samen met Klaas, en nu samen met Anton rijdt Sjors alle huurwagens naar- en van de klanten. Maar toen Boukje hem vroeg met wie hij het beste overweg kan in het bedrijf was het antwoord: Bobbie ;-)!
Lees verder »
Pascal werkte, net als Kees, bij Defensie. Hij was daar wapenmonteur bij een gevechtseenheid, maar er zaten voor hem niet veel doorgroeimogelijkheden in. Hij keek daarom uit naar een andere baan, ging op zoek, solliciteerde bij AW Materieel en werd aangenomen.
Lees verder »
Allard is het visitekaartje van ons bedrijf. Hij kende AW doordat hij bij 1 van de leveranciers werkte. Dit was een grotere organisatie en de behoefte was er al langere tijd om binnen een kleinere organisatie te werken, een organisatie met kortere lijnen. Zijn huidige functie, Relatiebeheerder, is dan ook voor hem gecreëerd en vervolgens heeft hij hem zelf kunnen vormgeven. Een geweldige kans die hij met beide handen heeft aangegrepen.
Lees verder »
Na een aantal omzwervingen ben ik eindelijk weer terug bij AW Materieel. Jaren geleden werkte ik hier een aantal uren in de week. Nu zit ik 3 dagen op mijn plekje. In het verleden heb ik vaak gezegd "als AW mij terug vraagt dan zeg ik zeker geen nee". En zo kwam het dat ik, terwijl ik net eigenlijk op een nieuwe plek, maar niet dé plek zat, werd gebeld door Denise of ik open stond om weer bij AW te komen werken. Heel graag natuurlijk, en nu dus voor wat meer uren dan in het verleden!
Lees verder »
"Er gaat weer veel goed"! Ondertussen een gevleugelde uitdrukking bij AW, afkomstig van onze lasser Jeroen. Hij kwam jaren geleden voor een opdracht als ZZP-er bij AW en is nooit meer weggegaan! We kunnen best stellen dat lassen zijn lust en zijn leven is. Samen met Lucas verricht Jeroen álle laswerkzaamheden aan alle machines bij AW Machinery, en sinds enige tijd doet hij ook de kwaliteitscontroles bij het uitbesteedde werk.
Lees verder »
Enrico werkt sinds 2020 bij AW. Hij begon als monteur in de service werkplaats van Materieel, maar kwam al snel in de nieuwbouw werkplaats van Machinery terecht. Hier zit hij helemaal op zijn plek! Nieuwe kraanhaak voertuigen bouwen doet Enrico graag en goed, maar bijspringen bij de af montage van wasunits gaat hem ook perfect af.
Lees verder »
Kees is een monteur in hart en nieren! Begonnen bij defensie en daarna aan de slag gegaan bij AW Materieel. In de jaren voor zijn indiensttreding had hij al positieve berichten over het bedrijf gehoord, een oud-collega van hem (Pascal) was namelijk op een eerder moment al overgestapt naar AW.
Lees verder »
Francois is onze jongste engineer. Hij komt al jaren voor projecten, stages en vakantiewerk bij ons over de vloer. Toen hij in de zomer van 2022 klaar was met zijn HTS was de keuze niet zo moeilijk, en is hij in dienst gekomen van AW Machinery.
Lees verder »
Nick versterkt sinds eind 2022 op een hele mooie wijze ons team. Denise kent Nick al enige jaren van de Zorgboerderij en we zijn heel blij met Nicks interesse en enthousiasme om de meest uiteenlopende werkzaamheden bij AW te willen in vullen. Auto's en vrachtwagens wassen, de dieren verzorgen, de buurman helpen als vrachtwagenchauffeur, een kippenhok bouwen, en hand- en spandiensten in de werkplaats doen; het werk van Nick is nooit saai.... en de collega's van de Zorgboerderij komen geregeld even kijken hoe het gaat!
Nick Suurd
Klusjesman
Yorick weet veel en doet van alles! Begonnen als werkvoorbereider, haalde hij (door voordracht van zijn collega’s) de functie van teamleider AW Machinery naar zich toe. En in 2023 is hij bedrijfsleider geworden van AW Machinery. Yorick laat zien hoe je bij AW soms hele snelle, verrassende carrière stappen kan maken als je doet wat je leuk vind! Lees verder »
Wouter is sinds juli 2024 onze bedrijfsleider bij AW Materieel. Met zijn jarenlange ervaring in de techniek en aansturing van bedrijven was hij voor ons de geschikte persoon! Wouter was op zoek naar een nieuwe uitdaging dichter bij zijn woonplaats en zag bij ons de openstaande vacature. Doordat Wouter o.a. Gert-Jan en Allard al kende, was een eerste gesprek snel gemaakt en vanuit beide kanten waren de indrukken positief! Lees verder »
Anton kwam al jaren bij AW over de vloer omdat hij de vader van Denise is, maar sinds begin 2023 werkt hij ook bij AW en rijdt hij samen met Sjors alle verhuurwagens naar- en van de klanten.
Lees verder »
Marijke heeft in haar functie als Controller met iedereen binnen het bedrijf contact. Ze werkt sinds september 2019 bij AW. Ze was niet echt op zoek naar ander werk, maar toen ze een vacature bij AW tegen kwam en de website bekeek dacht ze: “Hier zou ik willen werken!” Vooral de pagina’s over AW en de samenleving en MVO spraken haar erg aan. Lees verder »
Piotr was altijd monteur in de landbouwmechanisatie. Op een dag kwam hij Jeroen (onze Lasser) tegen en raakte met hem aan de praat. Jeroen overtuigde Piotr om een keer bij AW te komen kijken. Zo gezegd, zo gedaan. Hij kreeg een mooie rondleiding, vond de mensen vriendelijk overkomen en de veelzijdigheid sprak hem aan. Je kunt het wellicht al raden: ook Piotr werkt inmiddels alweer een mooie periode voor ons.
Lees verder »
Toen Lucas' vorige werkgever overgenomen werd, besloot hij op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Op dat moment zochten wij een extra monteur voor AW Materieel, en sinds Lucas hier begon, bleek hij een waardevolle aanvulling op ons team te zijn.
Lees verder »
Toen Eize's vorige werkgever Geesink overgenomen werd, is Eize op zoek gegaan naar ander werk. Heel toevallig waren wij op zoek naar een extra monteur voor AW Machinery, en vanaf het eerste moment paste Eize naadloos in het team.
Lees verder »
Francini komt oorspronkelijk uit Brazilie, en woont tegenwoordig in Kraggenburg. Toen Denise op zoek was naar een lerares engels heeft ze Francini gevonden op de website Superprof waar ze reclame maakte voor bijlessen in verschillende talen.

Francini bleek ook spaanse en portugese les te geven wat ook erg interessant bleek voor diverse collega's van AW, en ook handig was om de brochures voor AW te vertalen. Ondertussen komt Francini alweer enkele jaren bij AW over de vloer.
Lees verder »
Boukje is onze lieve, vrolijke steun en toeverlaat: onze secretarieel medewerkster! Begonnen als interieurverzorgster en doorgegroeid naar haar huidige functie, waarin ze de smeerolie in het bedrijf is.... Mede doordat ze veel vertrouwen heeft gekregen van het team en een enorme aan pakker is, is ze inmiddels multi-inzetbaar. Ze heeft een vast takenpakket, maar ook vele ad hoc werkzaamheden. De meeste werkzaamheden stemt ze af met Denise, Marijke en Pascal.
Lees verder »
Germ is hier als stagiair begonnen in zijn 3e jaar Commerciële Economie. Dit beviel zo goed, dat hij zowel in de zomervakantie als zijn 4e schooljaar bij ons bleef werken. En zijn afstudeer stage heeft hij deels in het buitenland gelopen via.... AW Machinery.

Ondertussen kan Allard hem niet meer missen als collega relatiebeheerder, en krijgt Germ alle vrijheid en mogelijkheden om te leren en ook zelfstandig op pad te gaan naar onze klanten!

Lees verder »
In 2021 is Sipke bij ons in dienst gekomen, na, net als zijn collega Lucas, 2 stages bij AW gelopen te hebben. Sipke behoort tot de 1ste lichting studenten van de nieuwe opleiding Specialist Mobiele Techniek van het Friesland College te Heerenveen.
Lees verder »
Lucas heeft verschillende stages in verschillende leerjaren van het ROC Friese Poort in Emmeloord gedaan bij AW. Na zijn school is hij ons team komen versterken in AW Machinery; in zijn eigen las hoek werkt hij nauw samen met collega Jeroen.
Lees verder »