Ons team

Hoe het begon… Met zijn achtergrond in de reinigingswereld, zag Gert-Jan dat er behoefte was aan het huren van nieuwe reinigingsvoertuigen. Om op deze vraag in te spelen is hij samen met Denise vanuit huis gestart met een verhuurbedrijf, AW Materieel, met een vloot van 3 vuilniswagens. De vloot breidde zich steeds verder uit, en na verloop van tijd werd er op verzoek van klanten ook steeds meer gesleuteld aan de opbouwen van vuilniswagens van derden. Lees verder »
Erik werkt in zijn functie als engineer nauw samen met Jan Jaap. In het nieuwe kantoor van de engineering, met mooi uitzicht op de Machinery werkplaats, lopen onder andere de monteurs graag binnen om even te checken of ze op het goede spoor zijn, of om nieuwe ideeën te bespreken. Andersom is een rondje door de werkplaats ook snel gemaakt. Lees verder »
Hinko is onze monteur en daarmee ook een visitekaartje van ons bedrijf! Hij is bij AW Materieel terecht gekomen doordat hij een nieuwe werkplek zocht: een werkplek met een goede werksfeer én dichter bij huis. Al zoekende kwam hij terecht op de website van AW. Dit gaf hem een goede indruk, het leek hem interessant! Toen eenmaal het contact was gelegd en de verwachtingen kloppend waren, maakte hij de overstap. Lees verder »
Pascal werkte, net als Kees, bij Defensie. Hij was daar wapenmonteur bij een gevechtseenheid, maar er zaten voor hem niet veel doorgroeimogelijkheden in. Hij keek daarom uit naar een andere baan, ging op zoek, solliciteerde bij AW Materieel en werd aangenomen. Lees verder »
Allard is het visitekaartje van ons bedrijf. Hij kende AW doordat hij bij 1 van de leveranciers werkte. Dit was een grotere organisatie en de behoefte was er al langere tijd om binnen een kleinere organisatie te werken, een organisatie met kortere lijnen. Zijn huidige functie, Relatiebeheerder, is dan ook voor hem gecreëerd en vervolgens heeft hij hem zelf kunnen vormgeven. Een geweldige kans die hij met beide handen heeft aangegrepen. Lees verder »
Na een aantal omzwervingen ben ik eindelijk weer terug bij AW Materieel. Eerst werkte ik hier een aantal uren in de week. Nu zit ik 3,5 dag op mijn plekje. In het verleden heb ik vaak gezegd "als AW mij terug vraagt dan zeg ik zeker geen nee". En zo kwam het dat ik, terwijl ik net eigenlijk op een nieuwe maar niet dé plek zat, werd gebeld door Denise of ik open stond om weer een gesprekje hierover te hebben. Heel graag natuurlijk, maar dan nu wel voor wat meer uur dan in het verleden. En dat is gebeurd. Lees verder »
Jeroen kwam jaren geleden voor een opdracht als ZZP-er (lasser) bij AW en is nooit meer weggegaan! We kunnen best stellen dat lassen zijn lust en zijn leven is. Jeroen is degene die álle laswerkzaamheden verricht aan alle machines bij AW Machinery. Hij werkt graag zelfstandig en heeft een eigen deel van de werkplaats tot zijn beschikking. Lees verder »
Kees is een monteur in hart en nieren! Begonnen bij defensie en daarna aan de slag gegaan bij AW Materieel. In de jaren voor zijn indiensttreding had hij al positieve berichten over het bedrijf gehoord, een oud-collega van hem (Pascal) was namelijk op een eerder moment al overgestapt naar AW. Lees verder »
Enrico werkt sinds 2020 bij AW. Hij begon als monteur in de service werkplaats van Materieel, maar kwam al snel in de nieuwbouw werkplaats van Machinery terecht. Hier zit hij helemaal op zijn plek! Nieuwe kraanhaak voertuigen bouwen doet Enrico graag en goed, maar bijspringen bij de af montage van wasunits gaat hem ook perfect af. Lees verder »
Lucas is onlangs bij ons in dienst gekomen, na verschillende stages in verschillende leerjaren van het ROC Friese Poort in Emmeloord. Hij is ons team komen versterken in AW Machinery, in de lashoek werkt hij nauw samen met collega Jeroen. Lees verder »
Klaas is onze gezellige, gepensioneerde en nuchtere chauffeur. Hij moet niet werken, maar mág werken en doet dit met alle plezier. Vele klanten zullen Klaas inmiddels wel kennen. Klaas levert namelijk al jaren álle auto’s netjes bij hen af. Lees verder »
Alfred is onze technische specialist! Als klant bestaat er een grote kans dat je hem ooit aan de lijn hebt gehad. Hij regelde de verhuurplanning van AW Materieel en stuurde de jongens in de werkplaats aan. Lees verder »
Marijke heeft in haar functie als Controller met iedereen binnen het bedrijf contact. Ze werkt sinds september 2019 bij AW. Ze was niet echt op zoek naar ander werk, maar toen ze een vacature bij AW tegen kwam en de website bekeek dacht ze: “Hier zou ik willen werken!” Vooral de pagina’s over AW en de samenleving en MVO spraken haar erg aan. Lees verder »
Piotr was altijd monteur in de landbouwmechanisatie. Op een dag kwam hij Jeroen (onze Lasser) tegen en raakte met hem aan de praat. Jeroen overtuigde Piotr om een keer bij AW te komen kijken. Zo gezegd, zo gedaan. Hij kreeg een mooie rondleiding, vond de mensen vriendelijk overkomen en de veelzijdigheid sprak hem aan. Je kunt het wellicht al raden: ook Piotr werkt inmiddels alweer een mooie periode voor ons. Lees verder »
Boukje is onze lieve, vrolijke steun en toeverlaat: onze secretarieel medewerkster! Begonnen als interieurverzorgster en doorgegroeid naar haar huidige functie. Mede doordat ze veel vertrouwen heeft gekregen van het team is ze inmiddels multi-inzetbaar. Ze heeft een vast takenpakket, maar ook vele ad hoc werkzaamheden. De meeste werkzaamheden stemt ze af met Denise, Marijke en Alfred. Lees verder »
Jan Jaap is via zijn opleiding HTS Werktuigbouwkunde als afstudeerder begonnen bij AW. Destijds heeft hij samen met Gert-Jan (mede-eigenaar) de eerste wasunit ontwikkeld. Eenmaal aan boord kreeg hij een generalistische functie: van het verzorgen van de planning van de verhuurvloot van AW Materieel tot aan tekenwerkzaamheden en het aansturen van de werkplaats van AW Machinery. Lees verder »
Yorick weet veel en doet van alles! Begonnen als werkvoorbereider, haalde hij (door voordracht van zijn collega’s) de functie van teamleider AW Machinery naar zich toe. Het ene moment is hij bezig met voorraadbeheer en het inkopen van materialen, het andere moment met leidinggevende taken in de werkplaats. Lees verder »
In 2021 is Sipke bij ons in dienst gekomen, na, net als zijn collega Lucas, 2 stages bij AW gelopen te hebben. Sipke behoort tot de 1ste lichting studenten van de nieuwe opleiding Specialist Mobiele Techniek van het Friesland College te Heerenveen. Lees verder »
Francois heeft vorig studiejaar met 3 mede studenten een project uitgevoerd bij AW Machinery, waarbij ze een fietsen wasmachine ontworpen hebben. Het contact was zo goed dat Francois dit studiejaar graag zijn 3e jaars stage bij onze engineers wilde lopen. Lees verder »