Francois Aussems

Tekenaar / constructeur

Francois is hier alweer jaren geleden voor het eerst binnen gekomen toen hij in zijn 2e jaar, samen met 3 andere studenten een project van de HTS Windesheim uitvoerde bij AW Machinery. Zij hebben toen een fietsen wasmachine ontworpen. Het contact was zo goed dat Francois  graag zijn 3e jaars stage bij onze engineers wilde lopen. Zij hadden een mooie opdracht liggen waarbij Francois een nieuwe wasarm voor een wasunit kon ontwerpen. Het was een uitdagende, veelomvattende klus, maar Francois heeft het fantastisch gedaan en de arm wordt tegenwoordig in de nieuwste generatie wasunits toegepast.

Na zijn stage ging Francois door met vakantiewerk bij AW: eerst 3 weken in de werkplaats; sleutelen aan de wasunits waar hij zich natuurlijk op de tekenkamer in verdiept had. Zo kwamen theorie en praktijk prachtig bij elkaar. Aansluitend werkte hij 6 weken mee met de engineers om de tekeningen uit ons oude tekenpakket over te zetten naar het nieuwe ERP systeem.

Hij studeerde af bij een ander bedrijf, en hij heeft in de tussentijd op school ook nog een semester Spaans mee gepakt. Van alle markten thuis dus! En de toekomst? Die ligt dus bij AW!

Interesse in een technische stage / afstudeerplek bij AW?
Neem dan gerust eens contact op met:
Pascal (service/reparatie werkplaats AW Materieel): pascal@awmaterieel.nl
Yorick (nieuwbouw werkplaats AW Machinery): yorick@awmachinery.nl
of Francois zelf! (engineering AW Machinery): francois@awmachinery.nl

Voor een niet technische stage of afstudeeropdracht kun je contact opnemen met Denise: denise@awmaterieel.nl

En wil je gewoon eens komen kijken of AW bij je past? Van harte welkom!