Francois Aussems

Stagiair HTS werktuigbouw Windesheim - afdeling engineering

Francois heeft vorig studiejaar met 3 mede studenten een project uitgevoerd bij AW Machinery, waarbij ze een fietsen wasmachine ontworpen hebben. Het contact was zo goed dat Francois dit studiejaar graag zijn 3e jaars stage bij onze engineers wilde lopen. Zij hadden een mooie opdracht liggen waarbij Francois een nieuwe wasarm voor een wasunit kon ontwerpen. Het was een uitdagende, veelomvattende klus, maar Francois heeft het fantastisch gedaan. Zowel Jan Jaap en Erik, als zijn stage begeleider, waren dik tevreden, en de arm wordt in productie genomen.

Nu zijn stage is afgelopen gaat Francois door met vakantiewerk bij AW: eerst 3 weken in de werkplaats, sleutelen aan de wasunits waar hij zich de laatste tijd op de tekenkamer in verdiept heeft. Zo komen theorie en praktijk prachtig bij elkaar. Aansluitend werkt hij 6 weken mee met de engineers om de tekeningen uit ons oude tekenpakket over te zetten naar het nieuwe ERP systeem.

Komend jaar nog 1 studie jaar te gaan, waarbij hij o.a. een studie Spaans oppakt. Van alle markten thuis dus! En de toekomst? Zeg nooit nooit…

Interesse in een technische stage / afstudeerplek bij AW?
Neem dan gerust eens contact op met:
Pascal (service/reparatie werkplaats AW Materieel): pascal@awmaterieel.nl
Yorick (nieuwbouw werkplaats AW Machinery): yorick@awmachinery.nl
of Jan Jaap (engineering AW Machinery): janjaap@awmachinery.nl

Voor een niet technische stage of afstudeeropdracht kun je contact opnemen met Denise: denise@awmaterieel.nl

En wil je gewoon eens komen kijken of AW bij je past? Van harte welkom!