Jan Jaap Korterink

Tekenaar/Engineer

Jan Jaap is via zijn opleiding HTS Werktuigbouwkunde als afstudeerder begonnen bij AW. Destijds heeft hij samen met Gert-Jan (mede-eigenaar) de eerste wasunit ontwikkeld. Eenmaal aan boord kreeg hij een generalistische functie: van het verzorgen van de planning van de verhuurvloot van AW Materieel tot aan tekenwerkzaamheden en het aansturen van de werkplaats van AW Machinery. Eerstgenoemde taak neemt collega Alfred nu voor zijn rekening, en collega Yorick is tegenwoordig teamleider van AW Machinery. Omdat AW de afgelopen jaren gegroeid is, zijn alle verschillende werkzaamheden niet meer te combineren met zijn huidige functie van engineer.

De machines waarmee AW werkt zullen altijd worden doorontwikkeld. Gelukkig maar, want het werken aan complexe technieken op het gebied van aandrijftechniek & hydrauliek vindt Jan Jaap het allermooiste. Als Engineer krijgt hij veel creatieve ruimte voor ondernemerschap, verbeteringen, automatisering en digitalisering.

Verder streeft Jan Jaap naar een hoge kwaliteit van de producten die AW Machinery aflevert en de goede service. AW is een heel vriendelijk en toegankelijk bedrijf, hiermee krijgen we veel waardering uit de sector. Ook hebben we een trouwe klantenkring. Dus hij kan dan ook zeker zeggen dat hij het fijn vind onderdeel te zijn van dit hechte familiebedrijf.

Als je, volgens Jan Jaap, ook met mooie, complexe technieken wilt werken, veelzijdigheid zoekt en terecht wilt komen in een erg leuk team: klik dan hier voor onze beschikbare vacatures! Of stuur je cv (open sollicitatie) naar Denise van Wieren: denise@awmaterieel.nl