Jeroen de Boer

Lasser

Jeroen kwam jaren geleden voor een opdracht als ZZP-er (lasser) bij AW en is nooit meer weggegaan! We kunnen best stellen dat lassen zijn lust en zijn leven is. Jeroen is degene die álle laswerkzaamheden verricht aan alle machines bij AW Machinery. Hij werkt graag zelfstandig en heeft een eigen deel van de werkplaats tot zijn beschikking.

In principe is hij binnen AW dus vrij “zelfvoorzienend”. Tóch heeft hij er op den duur wel graag iemand bij om het team te versterken. Mede daarom heeft Jeroen zich op laten leiden tot praktijkbegeleider en inmiddels heeft hij bewezen bijzonder leuke stages te kunnen bieden!

De variatie bij AW vindt Jeroen erg leuk. Dan is hij voor een inspectie van uitbesteedt werk op pad, dan weer last hij een nieuwe machine of hulpstuk in elkaar in de werkplaats.

Jeroen kwam voor een tijdelijke opdracht en is nooit meer weggegaan. Ook nieuwsgierig naar het werken bij AW? Klik dan hier voor onze beschikbare vacatures, wellicht zit er iets voor je tussen. Of stuur je cv (open sollicitatie) naar Denise van Wieren: denise@awmaterieel.nl