Lucas Zuil

Monteur

Toen Lucas’ vorige werkgever overgenomen werd, besloot hij op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Op dat moment zochten wij een extra monteur voor AW Materieel, en sinds Lucas hier begon, bleek hij een waardevolle aanvulling op ons team te zijn.

Lucas werkt in de service werkplaats bij AW Materieel. Hij geniet van de veelzijdigheid van zijn werkzaamheden, variërend van elektrische en hydraulische taken tot verschillende werkzaamheden aan de was en zuig units van Machinery. Het was even wennen aan de omschakeling van nieuwbouw naar service, maar Lucas heeft de uitdaging met twee handen aangepakt en sleutelt er inmiddels op los in de werkplaats van AW Materieel.

Wij waarderen Lucas om zijn vriendelijkheid, geduld en positieve instelling. Hij staat altijd klaar om zijn handen uit de mouwen te steken en collega’s te helpen.

Wil je weten of werken bij AW ook iets voor jou is? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek met onze teamleider van AW Materieel, Pascal Beijer via pascal@awmaterieel.nl.