Nieuwe naam

Monteur

Hinko is onze servicemonteur en daarmee ook een visitekaartje van ons bedrijf! Hij is bij AW Materieel terecht gekomen doordat hij een nieuwe werkplek zocht: een werkplek met een goede werksfeer én dichter bij huis. Al zoekende kwam hij terecht op de website van AW. Dit gaf hem een goede indruk, het leek hem interessant! Toen eenmaal het contact was gelegd en de verwachtingen kloppend waren, maakte hij de overstap.

Inmiddels werkt Hinko al bijna een jaar bij AW. Hij vindt zijn functie super! Wat hij waardeert is de afwisseling in zijn werk en dat iedereen op een ontspannen manier met elkaar omgaat. Hij moet toegeven, de geur die uit een reinigingswagen komt was in het begin een beetje wennen, maar de uitdaging in zijn werk maakte dit al heel gauw goed! Ook het gevoel dat hij alles kan en mag vragen spreekt hem aan. Hij heeft zich mede daardoor in korte tijd sterk ontwikkeld op het technische vlak. Reinigingswagens bezitten namelijk hele complexe systemen en het gegeven dat hij hier steeds sneller de logica van in ziet motiveert hem enorm!

Omdat Hinko veel op pad is, hoopt hij in de toekomst de beschikking te krijgen over een tablet, waardoor hij sneller kan schakelen en digitale werkbonnen binnen no time inzichtelijk kan hebben. Met de automatiseringsslag die in het najaar van 2019 van start is gegaan, gaat deze wens dan ook zeker in vervulling.

Wil jij ook zo’n afwisselende baan als Hinko? Met planningen die per dag kunnen verschillen, verschillende vraagstukken en ad hoc werkzaamheden? Klik dan hier voor onze beschikbare vacatures! Of stuur je cv (open sollicitatie) naar Denise van Wieren: denise@awmaterieel.nl