Werken bij AW

AW is een veelzijdig bedrijf, gespecialiseerd in duurzame mobiele oplossingen voor de afval- en reinigingsector. Als vernieuwende maar vooral innovatieve speler op de markt, richten we ons op krachtige en praktijkgerichte producten en diensten: onze reinigingswagens en machines doen waarvoor ze bedoeld zijn, met de focus op kwaliteit, gebruiksgemak en kostenbeheersing.

We volgen trends en ontwikkelingen op de voet, kijken naar de toekomst en hechten veel waarde aan duurzaamheid. Dit voegen we niet alleen toe aan onze producten en diensten, maar dit zie je terug in onze gehele werkwijze. Als je kiest voor (samen)werken met / bij AW kies je voor openheid, eerlijkheid, gunning en het delen van kennis. Van harte welkom!

We kunnen altijd goede mensen in de werkplaats gebruiken!

Heb jij een: Technische opleiding richting werktuigbouwkunde, landbouw mechanisatie of bedrijfswagen techniek. Een MBO 3/4 diploma of een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Goede kennis van hydrauliek en pneumatiek. Ervaring met het lezen van tekeningen, hydraulische en elektrische schema’s. Gevoel voor verantwoordelijkheid, je bent zelfstandig en oplossingsgericht. Vrachtwagenrijbewijs is een pré.

Gaat dit over jou?
Je bent altijd welkom om een kop koffie te komen drinken.

Neem nu contact op