Allard van Essen

Relatiebeheerder

Allard is als relatiebeheerder het visitekaartje van ons bedrijf. Hij kende AW doordat hij bij 1 van de leveranciers werkte. Dit was een grotere organisatie en de behoefte was er al langere tijd om binnen een kleinere organisatie te werken, een organisatie met kortere lijnen. Zijn huidige functie, Relatiebeheerder, is dan ook voor hem gecreëerd en vervolgens heeft hij hem zelf kunnen vormgeven. Een geweldige kans die hij met beide handen heeft aangegrepen.

Allard had voorheen een binnendienstfunctie en geniet nu van de vrijheid van de buitendienstfunctie en de daarmee leuke, constructieve gesprekken met klanten. Hij bouwt graag aan lange termijn relaties. Ook geniet Allard van het binnenhalen van orders, het vieren van de successen en de gezelligheid van het team. Veel plezier haalt hij ook uit beurzen, de kwalitatief hoogwaardige producten van AW en de export naar het buitenland. Hij heeft contact met iedereen binnen (en buiten) de organisatie en houdt van de veelzijdigheid van zijn functie.

Natuurlijk heeft Allard niet altijd even leuke gesprekken (gelukkig het meeste van de tijd wel), ook hij krijgt wel eens weerstand. De uitdaging vindt hij echter altijd om een win-win situatie te creëren, en de klant naar tevredenheid te helpen. Hij denkt graag mee en vindt de persoonlijke ondersteuning vanuit het team naar klanten én naar elkaar top!

Door de jaren is AW gegroeid, en Allard had behoefte aan een nieuwe collega die hem kon ondersteunen. En die heeft hij gevonden in Germ! 

Meer weten over AW en haar producten?
Neem dan gerust eens contact op met Allard: allard@awmaterieel.nl