Eerlijk, betrokken, betrouwbaar en helder, daar staan wij voor!
Bij AW Materieel & AW Machinery doen we de dingen graag op onze eigen manier. Wat we beloven doen we ook. Onze verhuurwagens zijn specifiek gebouwd voor de chauffeur, zodat er eenvoudig, snel en compleet mee te werken is. In de machinebouw werken we graag aan complexe vraagstukken; we ontwikkelen en bouwen o.a. wasunits om ondergrondse containers te reinigen, beladingen en opnameblokken. Uitgangspunt is altijd kwaliteit! We leggen de focus op eenvoud, bedieningsgemak en streven naar zo laag mogelijke onderhoudskosten.
Samenwerken, relaties bouwen en onderhouden, nuchter en betrokken werken op de manier die bij ons past, daarmee helpen wij bij AW elke dag met veel plezier onze klanten op weg.
AW Verhuur

Bij AW Materieel verhuren wij zeer innovatieve reinigingswagens met speciale aandacht voor de ergonomie van de chauffeur en een laag brandstofverbruik. Moderne en veilige wagens, voor de korte of langere termijn en we kunnen ook adviseren over andere varianten zoals huurkoop, of het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van een wagenpark. Door voorop te lopen in de markt met ergonomisch goed geconfigureerde wagens, veel kennis in de werkplaats en korte lijnen naar de klant, kunnen wij een hoge kwaliteit bieden. Wij werken volgens de ISO 9001 norm.

AW Techniek

In onze specialistische werkplaats kunt u terecht voor revisies en reparaties / onderhoud van uw reinigingsmaterieel (Geesink, Haller, VDK en Translift).

AW Machinebouw

AW Machinery innoveert, tekent en ontwikkelt nieuwe (reinigings)machines zoals bijvoorbeeld putliften, kolkenzuigers en wasinstallaties. Heel klant specifiek, en altijd van hoge kwaliteit. Een goed voorbeeld hiervan is onze wasunit. Deze afzetbare container wordt op een kraanhaakwagen geplaatst en leegt en wast ondergrondse containers in een werkgang schoon. Ook de ondergrondse put wordt eenvoudig meegenomen. Meer informatie vindt u onder de knop ‘machinebouw / was unit’. Ook staat hier een filmpje.
Wij gaan graag de uitdaging aan om andere, creatieve, technische oplossingen te vinden voor uw specifieke vraag!

Duurzaamheid_AW-logo_250
Duurzaam

Bij AW proberen we altijd op een duurzame manier onze bedrijfsactiviteiten te optimaliseren.  Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten, en maken een selectieve keuze in leveranciers. Ons pand is energie positief en gebouwd op het Ecopark bij Emmeloord. Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid zich optimaal te ontplooien in hun werk, waarbij werkplezier voorop staat!