Boukje van Lune

Secretarieel medewerkster

Boukje is onze lieve, vrolijke steun en toeverlaat: onze secretarieel medewerkster! Begonnen als interieurverzorgster en doorgegroeid naar haar huidige functie, waarin ze de smeerolie in het bedrijf is…. Mede doordat ze veel vertrouwen heeft gekregen van het team, en een enorme aan pakker is, is ze inmiddels multi-inzetbaar. Ze heeft een vast takenpakket, maar ook vele ad hoc werkzaamheden. De meeste werkzaamheden stemt ze af met Denise, Marijke en Pascal.

Ze geeft aan dat AW een solide, betrouwbaar en nuchter bedrijf is. Niemand doet zich anders voor en ze doen allemaal wat ze zeggen. Iedereen staat achter het bedrijf en de producten. Ze durven fouten te erkennen en gaan te allen tijde voor een goede samenwerking. Ook dragen ze bij aan de maatschappij, van elke order gaat namelijk een deel naar een goed doel! Het goede doel varieert per periode, erg leuk!

Ze hoopt dat de eigenaren, Gert-Jan & Denise, altijd zullen blijven handelen met hun hart. Ze hebben oog voor iedereen en zijn goed voor het personeel. Het werken bij AW vindt ze dan ook oprecht heel fijn!

Ook nieuwsgierig naar AW als werkgever? Wij vertellen je graag meer over ons bedrijf en ons team. Geef je interesse geheel vrijblijvend aan bij Denise van Wieren: denise@awmaterieel.nl