Erik Barmentloo

Engineer

Erik werkt in zijn functie als Engineer nauw samen met Jan Jaap. In het nieuwe kantoor van de engineering, met mooi uitzicht op de Machinery werkplaats, lopen onder andere de monteurs graag binnen om even te checken of ze op het goede spoor zijn, of om nieuwe ideeën te bespreken. Andersom is een rondje door de werkplaats ook snel gemaakt.

De vacature voor engineer van AW Machinery kwam voorbij, toen Erik vanuit zijn vorige baan rustig om zich heen aan het kijken was. En vanaf dag 1 zit hij lekker op zijn plek. Eerder werkzaam in de vuilniswagens, kan hij al zijn opgedane expertise kwijt in deze nieuwe functie.

AW Machinery is volop in ontwikkeling, en dit vraagt veel flexibiliteit van alle collega’s, maar zorgt ook voor veel afwisseling, iets waar Erik erg van houdt. In de ontwikkeling van nieuwe opnamestukken en (doorontwikkelingen) van bestaande machines kan hij zijn ei volledig kwijt, maar ook het vullen van het nieuwe ERP systeem ligt voor een deel op zijn bordje. Soms wat saai, maar door de mix aan werkzaamheden pakt hij ook deze klus met enthousiasme op.

Onderdeel zijn van dit team collega’s bevalt Erik goed, hij fietst elke dag met plezier weer naar het werk.

Spreekt dit jou ook aan? Maak dit dan kenbaar bij Denise van Wieren: denise@awmaterieel.nl