Germ van der Heide

Student HBO Commerciële Economie / Sales ondersteuning AW

Welke opleiding volg je, en hoe oud ben je?

Ik ben 20 jaar, en studeer Commerciële Economie aan het NHL Stenden in Leeuwarden.

Hoe ben je aan een stage bij AW gekomen?

Ik zou al eerder een opdracht hier gaan uitvoeren via school, maar dat ging helaas niet door omdat ik in een andere groep werd geplaatst. Het contact met AW is altijd gebleven, en Denise had aangegeven dat ik van harte welkom was om een eventuele toekomstige stage hier te komen doen. Zo is mijn 3e jaars stage tot stand gekomen, voor 5 maanden.

Wat doe je bij AW?

Ik ondersteun Allard bij de verkoop, en Denise bij een stukje marketing. Daarnaast ga ik heel graag mee op klantenbezoek. Ook ga ik mee met Alfred om bijvoorbeeld demo’s te geven en met Sipke mee in de servicebus om te helpen bij reparaties onderweg. Dus er is genoeg te doen voor mij!

Zou je AW aanbevelen als stageplaats?

Jazeker! Het is een open bedrijf met een goede werksfeer. Je kan altijd bij iedereen terecht, niets is fout. En daarnaast is het best uniek dat je mee mag op klantbezoek dat zie je als stagiair eigenlijk nooit. Ik ben hier dus erg blij mee!

Zou je later bij AW willen werken?

Ik zit ondertussen in mijn 4e schooljaar, en ik ben hier naast school blijven werken om het plan wat ik in mijn 3e jaars stage maakte (een back office /  verkoop binnendienst functie te creëren) verder te helpen invullen. Daarnaast ondersteun ik Allard actief in de sales. Het ziet er dus naar uit dat ik gedurende mijn stages mijn eigen functie heb gecreëerd!  😉

Ook benieuwd naar de mogelijkheden bij AW? Geef je interesse dan geheel vrijblijvend aan bij Denise van Wieren: denise@awmaterieel.nl