Germ van der Heide

Relatiebeheerder

In oktober 2021 zat Germ voor het eerst bij AW op de koffie. Hij zocht een bedrijf om zijn opdracht voor zijn studie Commerciële Economie uit te voeren. Hoewel die specifieke opdracht uiteindelijk niet bij AW kon worden gedaan, klikte het vanaf het allereerste gesprek tussen ons. Dat leidde tot een vervolggesprek waaruit een stageplek ontstond. Voor een halfjaar lang was Germ onderdeel van het AW-team en leerde hij de kneepjes van het sales- en marketingvak.

Na een geslaagde stage begon Germ aan zijn vierde en laatste studiejaar in Leeuwarden. Buiten zijn studie was hij te vinden bij AW, waar hij als sales-ondersteuner aan de slag was. In de tweede helft van zijn studie moest Germ afstuderen, en opnieuw kreeg hij die kans, ditmaal bij AW Machinery. Voor deze opdracht maakte hij een exportplan voor Zweden en voerde dit plan zelf uit tijdens een echte reis naar Zweden. Zijn afstudeerproject sloot hij met succes af en zo haalde hij zijn diploma binnen.

Sinds september 2023 werkt Germ fulltime bij AW. Na een paar toffe stages is hij nu een volwaardig teamlid. AW is een knus familiebedrijf waar iedereen ruimte krijgt om te groeien, en dat is precies Germ’s ding. Hij doet zowel binnen- als buitendienstwerkzaamheden en is betrokken bij allerlei exportavonturen. Het contact met mensen vindt hij het leukst in zijn werk. 

In de toekomst denkt Germ erover om zich nog verder te specialiseren en een master in Sales & Account Management te volgen, maar daarvoor wil hij eerst meer ervaring opdoen.

Benieuwd naar AW en onze producten en diensten? Neem dan gerust contact op met Germ: germ@awmaterieel.nl

Ook benieuwd naar de mogelijkheden bij AW? Geef je interesse dan geheel vrijblijvend aan bij Denise van Wieren: denise@awmaterieel.nl