Germ van der Heide

Stagiair HBO Commerciële Economie 3e jaar

Welke opleiding volg je, en hoe oud ben je?

Ik ben 19 jaar, en studeer Commerciële Economie aan het NHL Stenden in Leeuwarden.

Hoe ben je aan een stage bij AW gekomen?

Ik zou al eerder een opdracht hier gaan uitvoeren via school, maar dat ging helaas niet door omdat ik in een andere groep werd geplaatst. Het contact met AW is altijd gebleven, en Denise had aangegeven dat ik van harte welkom was om een eventuele toekomstige stage hier te komen doen. Zo is deze stage tot stand gekomen, voor 5 maanden.

Wat ga je bij AW doen?

Ik ga Allard ondersteunen bij de verkoop, deels marketing, en vooral relatiebeheer. Daarnaast ga ik mee op klantenbezoek. Ook ga ik mee met Alfred om bijvoorbeeld demo’s te geven en met Sipke mee in de servicebus om te helpen bij reparaties onderweg. Dus er is genoeg te doen voor mij!

Zou je AW aanbevelen als stageplaats?

Jazeker! Het is een open bedrijf met een goede werksfeer. Je kan altijd bij iedereen terecht, niets is fout. En daarnaast is het best uniek dat je mee mag op klantbezoek dat zie je als stagiair eigenlijk nooit. Ik ben hier dus erg blij mee!

Zou je later bij AW willen werken?

Ik denk het wel, ik zit nu nog in mijn 3e jaar dus moet nog even naar school. Maar als er daarna plek is zou het mij zeker leuk lijken!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden bij AW? Geef je interesse dan geheel vrijblijvend aan bij Denise van Wieren: denise@awmaterieel.nl