Hinko Wieringa

Monteur

Hinko is bij AW Materieel terecht gekomen doordat hij een nieuwe werkplek zocht: een werkplek met een goede werksfeer én dichter bij huis. Al zoekende kwam hij terecht op de website van AW. Dit gaf hem een goede indruk, het leek hem interessant! Toen eenmaal het contact was gelegd en de verwachtingen kloppend waren, maakte hij de overstap.

Inmiddels werkt Hinko al jaren bij AW. Hij vindt zijn functie super! Wat hij waardeert is de afwisseling in zijn werk en dat iedereen op een ontspannen manier met elkaar omgaat. Hij moet toegeven, de geur die uit een reinigingswagen komt was in het begin een beetje wennen, maar de uitdaging in zijn werk maakte dit al heel gauw goed! Ook het gevoel dat hij alles kan en mag vragen spreekt hem aan. Hij heeft zich mede daardoor in korte tijd sterk ontwikkeld op het technische vlak. Reinigingswagens bezitten namelijk hele complexe systemen en het gegeven dat hij hier steeds sneller de logica van in ziet motiveert hem enorm!

Hinko ziet nog wel verbetering in de toepassing van ICT in de werkplaats, waardoor hij sneller kan schakelen en digitale werkbonnen binnen no time inzichtelijk kan hebben. Maar met de grote automatiseringsslag (het implementeren van een ERP Systeem), die eind 2021 voltooid is, gaat deze wens ook  in vervulling.

Wil jij ook zo’n afwisselende baan als Hinko? Met planningen die per dag kunnen verschillen, verschillende vraagstukken en ad hoc werkzaamheden? Klik dan hier voor onze beschikbare vacatures! Of stuur je cv (open sollicitatie) naar Denise van Wieren: denise@awmaterieel.nl