Kees van der Wekken

Monteur

Kees is een monteur in hart en nieren! Begonnen bij defensie en daarna aan de slag gegaan bij AW Materieel. In de jaren voor zijn indiensttreding had hij al positieve berichten over het bedrijf gehoord, een oud-collega van hem (Pascal) was namelijk op een eerder moment al overgestapt naar AW.

Tijdens een mee-werkdag –die mede mogelijk gemaakt is door de overtuigingskracht van Pascal – ervoer Kees hoe menselijk het er bij AW aan toe ging: iedereen is gelijk, werkt mét en voor elkaar. Juist door deze mee-werkdag kon hij een glimp opvangen van het werken bij AW. Hierna was de keuze snel gemaakt: hij werkt er inmiddels al weer 2 jaar en het bevalt hem prima!

Kees is erg praktijkgericht en daarom past zijn huidige functie als monteur goed bij hem als persoon. Hij is absoluut geen stilzitter en sleutelt graag aan álle machines. De hele lange klussen (grote revisies) vindt hij iets minder leuk, maar het eindresultaat maakt het altijd meer dan goed. Volgens hem levert het team dan ook altijd de beste kwaliteit af, eerder zal een machine de werkplaats niet verlaten!

Houd jij, net als Kees, ook van sleutelen en ben je een monteur in hart en nieren? Wil je graag werken met complexe technieken, of je hierin verder ontwikkelen? Klik dan hier voor onze beschikbare vacatures! Of stuur je cv (open sollicitatie) naar Denise van Wieren: denise@awmaterieel.nl