Marijke Noordenbos

Controller

Marijke heeft in haar functie als Controller met iedereen binnen het bedrijf contact. Ze werkt sinds september 2019 bij AW. Ze was niet echt op zoek naar ander werk, maar toen ze een vacature bij AW tegen kwam en de website bekeek dacht ze: “Hier zou ik willen werken!” Vooral de pagina’s over AW en de samenleving en MVO spraken haar erg aan.

De grootte van het bedrijf en de groei die AW door maakt zorgen voor veel dynamiek en uitdaging in de functie van controller. Op dit moment houdt ze zich voornamelijk bezig met vraagstukken op het gebied van financiën, administratie en HRM. Ook heeft Marijke als project leider het nieuwe ERP systeem Ridder IQ helpen uitzoeken en implementeren om nog meer grip te krijgen op de beide bedrijven. Dit is altijd meer werk dan gedacht, maar het is gelukt omdat iedereen zijn/haar schouders eronder heeft gezet!

Marijke zit helemaal op haar plek bij AW. AW is een bedrijf met korte lijnen, waar iedereen voor elkaar klaar staat, rechtdoorzee is en transparantie hoog in het vaandel staat.

Spreekt dit jou ook aan? Maak dit dan kenbaar bij Denise van Wieren: denise@awmaterieel.nl