Pascal Beijer

Teamleider & planner

Pascal werkte, net als Kees, bij Defensie. Hij was daar wapenmonteur bij een gevechtseenheid, maar er zaten voor hem niet veel doorgroeimogelijkheden in. Hij keek daarom uit naar een andere baan, ging op zoek, solliciteerde bij AW Materieel en werd aangenomen.

De functie waarop hij destijds is binnengekomen is hij al lang ontgroeid. Begonnen als service monteur, toen monteur in de werkplaats en inmiddels planner van de verhuurvloot en teamleider, waarbij hij zijn collega’s in de werkplaats aanstuurt. Ook geeft Pascal graag demo’s bij klanten, en maakt hij samen met Germ, met zijn drone, filmpjes voor de website, social media en Youtube. Daarnaast geeft hij soms ook gebruikerstrainingen voor de wasunit. De Spaanse les bij Francini, samen met zijn vriendin Tessa en collega Piotr, zijn wekelijks een mooi extraatje!   

Hij heeft nu de voor hem ideale combinatie van binnen- en buitenwerkzaamheden te pakken.

Pascal vindt het contact met klanten geweldig. Er op uit en AW goed neerzetten! Omdat hij als monteur zelf wasunits (AW Machinery) en reinigingswagens heeft opgebouwd, weet Pascal precies wat er wel en niet mogelijk is qua wensen. Handig, want zo krijgen de klanten snel een duidelijk en betrouwbaar antwoord.

Vrolijk, collegiaal en altijd in voor een grapje: dat is Pascal! Hij heeft het naar zijn zin bij AW en hoopt zich hier nog lang te kunnen door ontwikkelen.

Ook benieuwd hoe het zou kunnen zijn om te werken voor AW? Laat het ons weten! Geef je interesse aan bij Denise van Wieren: denise@awmaterieel.nl