Piotr Wapinski

Monteur

Piotr was altijd monteur in de landbouwmechanisatie. Op een dag kwam hij Jeroen (onze Lasser) tegen en raakte met hem aan de praat. Jeroen overtuigde Piotr om een keer bij AW te komen kijken. Zo gezegd, zo gedaan. Hij kreeg een mooie rondleiding, vond de mensen vriendelijk overkomen en de veelzijdigheid sprak hem aan. Je kunt het wellicht al raden: ook Piotr werkt inmiddels alweer een mooie periode voor ons.

De reden voor zijn overstap was de uitdaging die de functie hem kon bieden. Bij zijn vorige werkgever had hij veelal te maken met repeterende werkzaamheden en dezelfde technieken. Bij AW is dit veel meer divers: pneumatiek, hydrauliek, elektra, etc.

Ook de ruimte die iedereen krijgt om zichzelf te ontwikkelen bevalt Piotr. Zo kijkt hij ook regelmatig mee met de tekenkamer. Omdat hij veel praktijkervaring heeft denkt hij graag mee over wat er anders en/of makkelijker kan. Daarnaast krijgt Piotr de tijd om kwalitatief goede machines op te bouwen. Alles wordt ook goed getest voordat het naar de klant gaat, dus hij ziet (en ervaart) ook altijd het resultaat.

Piotr vindt AW een net bedrijf en een prettige werkgever. Alles valt te bespreken, dus hij raadt iedereen persoonlijk aan om bij interesse zéker eens langs te komen voor een rondleiding of om een dag te komen proefdraaien.

Geïnteresseerd? Maak dit dan kenbaar bij Denise van Wieren: denise@awmaterieel.nl