Sjors Regnerus

Chauffeur

Sjors is 74 jaar, getrouwd met Julia en woont in Emmeloord. Hij werkte vroeger al bij Gert-Jan’s vader, Transportbedrijf van Wieren, en daarna bij zijn broer Peter. In het begin werd Sjors ‘uitgeleend aan AW’, maar enige tijd daarna besloot hij toch om ook bij AW te komen werken. Jarenlang reed Sjors voor diverse bedrijven tegelijk, nu wordt het langzaamaan tijd om iets rustiger aan te doen.

Sjors haalt en brengt bij AW Materieel de vrachtwagens van en naar de klanten en komt op deze manier overal! In het begin werd het halen-brengen vaak gecombineerd met het OV, maar langzamerhand is Sjors steeds vaker op pad met eerst Klaas, en nu Anton. Gezelliger, sneller en minder belastend dan het OV…..

Sjors vindt alle aspecten van het werk prima. Zijn motto: “Als je met pensioen bent is het…….alles mag en niks moet”….. maar ondertussen is hij er altijd als we hem nodig hebben ;-)!

Sjors heeft met alle collega’s leuk contact, maar het meeste met Pascal van de planning. Hij wordt zeer gewaardeerd als leuke en hardwerkende collega. Maar, zegt Sjors, mijn beste collega en vriend is Bobbie, de hond 😉

Wij zijn nog op zoek naar een extra vrachtwagenchauffeur! Heb je ook altijd fijn werk gehad als chauffeur, maar voel je je nog te jong om al met pensioen te zijn? Met planningen die per dag kunnen verschillen, en een leuk team collega’s? Stuur je cv (open sollicitatie) naar Denise van Wieren: denise@awmaterieel.nl