Yorick Kronenberg

Bedrijfsleider AW Machinery

Yorick weet veel en doet van alles! Begonnen als (assistent) werkvoorbereider, haalde hij (door voordracht van zijn collega’s) de functie van teamleider AW Machinery naar zich toe. En in 2023 is hij bedrijfsleider geworden van AW Machinery. Het ene moment is hij bezig met voorraadbeheer en het inkopen van materialen, het andere moment met leidinggevende taken in de werkplaats.

De afwisseling / diversiteit vindt hij het allerleukst. Ook heeft Yorick zich de jaren dat hij bij AW werkt sterk kunnen ontwikkelen. Zo is zijn technisch inzicht gegroeid met onder andere meer kennis van hydrauliek, teken- en constructiewerk. Dit mede omdat hij naast zijn werk bij AW nog een MBO 4 opleiding richting Werktuigbouwkunde heeft gevolgd.

Yorick geeft aan dat er bij AW een fijne sfeer hangt. Het is allemaal heel eigen en klanten ervaren dat ook. Zo zitten we zomers vaak samen buiten te lunchen op de picknickbanken. Als er dan rond pauzetijd klanten zijn of langskomen, schuiven ze altijd aan. 

De betrokkenheid, werksfeer en de vrijheid om je functie zelfstandig in te vullen én je te kunnen blijven ontwikkelen maakt dat hij er dagelijks veel plezier uit haalt om bij AW te werken.

Als bedrijfsleider heeft Yorick zo’n grote diversiteit aan werkzaamheden gekregen dat hij dringend op zoek ging naar een collega om hem hierbij te assisteren, en gelukkig heeft hij hem gevonden: Aniel. 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden bij AW? Geef je interesse dan geheel vrijblijvend aan bij Denise van Wieren: denise@awmaterieel.nl