Yorick Kronenberg

Teamleider / Werkvoorbereider

Yorick weet veel en doet van alles! Begonnen als werkvoorbereider, haalde hij (door voordracht van zijn collega’s) de functie van teamleider AW Machinery naar zich toe. Het ene moment is hij bezig met voorraadbeheer en het inkopen van materialen, het andere moment met leidinggevende taken in de werkplaats.

De afwisseling / diversiteit vindt hij het allerleukst. Ook heeft Yorick zich de jaren dat hij bij AW werkt sterk kunnen ontwikkelen. Zo is zijn technisch inzicht gegroeid met onder andere meer kennis van hydrauliek, teken- en constructiewerk. Dit mede omdat hij naast zijn werk bij AW nog een MBO 4 opleiding richting Werktuigbouwkunde heeft gevolgd.

Yorick geeft aan dat er bij AW een fijne sfeer hangt. Het is allemaal heel eigen en klanten ervaren dat ook. Zo zitten we zomers vaak samen buiten te lunchen op de picknickbanken. Als er dan rond pauzetijd klanten zijn of langskomen, schuiven ze altijd aan. Inmiddels staat AW bij een aantal klanten dan ook bekend als “AW van de picknickbanken”.

De betrokkenheid, werksfeer en de vrijheid om je functie zelfstandig in te vullen én te ontwikkelen maakt dat hij er dagelijks veel plezier uit haalt om bij AW te werken.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden bij AW? Geef je interesse dan geheel vrijblijvend aan bij Denise van Wieren: denise@awmaterieel.nl